Varžybos

Kauno PM taurės varžybos

2012 m. lapkričio 16-17 d. Kauno plaukimo mokyklos baseine „Dainava” vyko tarptautinės plaukimo varžybos. Jose varžėsi 330-šimt jaunųjų plaukikų dviejose amžiaus grupėse.

Šiose varžybose dalyvavo šios Lietuvos plaukimo komandos: Kauno plaukimo mokykla, Kauno CSM, Šiaulių „Delfinas”, Panevėžio „Žemyna”, Alytaus SRC, Marijampolė. Taip pat dalyvavo svečiai iš užsienio: Latviai, Rusai bei dvi komandos iš Baltarusijos, kurie atvažiavo itin stiprios sudėties ir mūsų jauniesiems plaukikams sudarė didelę konkurenciją kovojant dėl asmeninių apdovanojimų. Už pirmąsias tris vietas, kiekvienoje rungtyje, sportininkai apdovanoti taurėmis ir diplomais. Geriausių dvylika sportininkų, po tris sportininkus kiekvienoje amžiaus grupėje (3 mergaitės ir 3 berniukai), pagal Fina reitingų lentelę buvo apdovanoti specialiais „Stiklitos” įsteigtais prizais.

Tarp dvylikos geriausių sportininkų papuolė ir Lietuvos plaukikai: Kauno PM komandos atstovai Vaidas Saakjan, Eigirdas Jankauskas, Vilius Šarkinas, Kauno CSM atstovas Matas Stankevičius, Panevėžio „Žemynos” atstovas Martynas Lauruška, kuris buvo pripažintas geriausiu savo amžiaus grupėje. Visi kiti aštuoni prizai iškeliavo į užsienį.

Vienas iš varžybų organizatorių Salius Binevičius pasidžiaugė, kad varžybos praėjo puikiai. Buvo pasiekta labai aukštų rezultatų kiekvienoje amžiaus grupėje. Saulius dėkoja varžybų vyriausiai teisėjai Rasai Mažutaitienei bei jos komandai, kuri užtikrino jog varžybos vyktų sklandžiai ir be jokių trukdžių.

Varžybų rezultatai

 

Taip pat skaitykite

Rėmėjai ir partneriai